Partner programma van InfoTrade

Werk je bij een reclamebureau, webbureau of marketingadvies-bureau, of houd jij je bij een andere organisatie met online advertising en marketing bezig? InfoTrade werkt graag met je samen als het gaat om AdWords campagnes. En we hebben een mooi partner programma dat interessant voor jou kan zijn!

Je kunt bij InfoTrade terecht voor:

 • Vragen over AdWords
  Ter kennismaking ontvang je van ons een gratis antwoord of advies.
 • Een Gratis AdWords review van een lopende AdWords campagne
  Je kunt van ons een gratis AdWords review ontvangen die wordt gemaakt door één van onze erkende Google AdWords Professionals. Met behulp van deze AdWords review krijg je een goed inzicht in de kwaliteit en resultaten van de campagne. Naast deze review ontvang je ook een rapport waarin wij advies geven over de optimalisatie van de campagne.
 • AdWords advies voor jouw klanten via het partner programma van InfoTrade.

Ons partner programma

Momenteel werken wij met twee varianten:

 • Je brengt rechtstreeks een klant aan bij InfoTrade
  Je ontvangt hiervoor van InfoTrade een aantrekkelijke beloning. De kosten voor deze beloning komen uit het marketingbudget van InfoTrade en worden niet indirect aan je klant doorberekend. Je klant betaalt dus dezelfde tarieven als wanneer deze rechtstreeks een offerte via InfoTrade aangevraagd zouden hebben.
 • Je blijft je klant zelf adviseren
  Wij maken een intranetomgeving voor je aan waarin wij volledige rapportages en adviezen plaatsen, voorzien van je eigen logo en contactgegevens. Wij maken deze rapportages tegen een zeer concurrerend tarief. Desgewenst houden de erkende Google AdWords Professionals van InfoTrade rechtstreeks contact met de klant, al dan niet uit naam van je eigen organisatie.

Meer weten?

Heb je vragen over ons partner programma of één van onze diensten, neem dan gerust contact met ons op. Je kunt natuurlijk ook je gegevens en eventuele vraag achterlaten in het contact formulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Contact formulier