Passie voor Online Marketing!

Al onze werknemers zetten zich graag in voor anderen. Ze hebben een passie voor online marketing, zijn specialisten in hun vakgebied en zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw bedrijf. Maak hieronder kennis met ons team!

Remco Roos

Partner
Remco is echtgenoot en vader van twee dochters. Hij tennist, gaat graag wedstrijdzeilen, doet aan wintersport en is een liefhebber van koken. Als mede-eigenaar van InfoTrade ligt zijn hart volledig bij digital marketing en advertising. Zijn specialisaties zijn Google AdWords en Facebook campagnes. Hij denkt dat "Customer Intelligence" een grote toekomstige ontwikkeling wordt.

Wilbert Philippo

Partner
Wilbert is oprichter en directeur van InfoTrade. Hij is opgeleid als traditioneel marketeer en hij heeft zich vanaf 2002 gestort op online marketing. In Nederland is hij een bekende trainer en spreker. Wilbert werkt met het Nederlandse en Surinaamse team voor meer dan 200 bedrijven in Nederland en daarbuiten. Hij houdt van zijn gezin, Suriname, vissen en lekker eten. Hij is ondernemer in hart en nieren en houdt van de nieuwste gadgets. Wilbert is specialist in ondernemen en het vliegen met drones.

Arjan van Olst

Senior SEA Consultant
Arjan is getrouwd en vader van een zoontje. Hij is al sinds 1999 werkzaam in de wereld van online media en marketing. Hij verzamelt en speelt graag videogames (retro en moderne) en hij doet in het weekend leuke dingen met z'n vrouw en zoontje. Daarnaast leest Arjan boeken (zowel literatuur als Game of Thrones) en kijkt hij gezellig films en series. Hij is specialist in o.a. conversie-optimalisatie, advisering over online marketingstrategieën en wegdromen bij klassieke muziek via goede speakers.

Shercinio Ware

Senior SEA Consultant
Shercinio is getrouwd en vader van twee schattige dochtertjes. Hij kan goed voetballen en houdt van zingen en dansen (daar mag iedereen op werk van meegenieten). Hij is al 10 jaar werkzaam in de online marketing. Na zijn studie HBO Commerciële Economie is Shercinio gestart als SEA Consultant en de jaren daarna heeft hij brede ervaring opgedaan in verschillende Digital Marketing activiteiten. Naast consultancy vanuit de bureaukant kent hij ook de andere kant door zijn werkzaamheden voor zusterbedrijf LeaseTrader. Shercinio is specialist in Digital Marketing activiteiten, Customer Intelligence en in van een grote afstand stressballetjes in de prullenbak gooien.

Dennis Stritzko

Online Marketing Consultant
Dennis was bijna professioneel gaan basketballen, hij squasht graag en hij houdt van zonnige vakanties en lekker eten. Verder vindt Dennis het leuk om verschillende sportwedstrijden (met name basketbal en voetbal) te bekijken en te bezoeken. Deze passie deelt hij graag (en vaak) met zijn collega's. Dennis is specialist in Facebook campagnes opzetten en sneakers verzamelen.

Jonathan Wong-Swie-San

Senior Marketing Consultant
Jonathan is een familieman en predikant, hij houdt van gitaar spelen en is een natuurliefhebber. Hij is enthousiast, creatief en sociaal en hij heeft altijd wel een reden om te lachen. Jonathan is manager van ons kantoor in Suriname. Zijn favoriete quote is: "Train yourself to let go of everything you fear to lose".

Sabrina Wong-Swie-San

Office Manager
Sabrina houdt ervan als zaken goed zijn geregeld en alles op rolletjes loopt. Ze streeft naar tevreden klanten en tevreden medewerkers. Naast haar werk als Office Manager is ze de gelukkige moeder van een zoon en dochter. Daarnaast houdt ze van gezelligheid, shoppen en lekker eten.

Santousha Kalk

Online Marketing Consultant
Santousha is oplossingsgericht en behulpzaam. Ze is een leergierige Online Marketing Consultant en werkt sinds 2012 bij InfoTrade. Ze zet haar klanten altijd op de eerste plaats en stort zich met de grootste toewijding op uiteenlopende opdrachten. Santousha is specialist op het gebied van zoekmachinemarketing en online adverteren via AdWords, BingAds en Facebook.

Ameet Binda

Online Marketing Consultant
Ameet is praktisch en op feiten gericht. Hij zet zich volledig in om iedere taak met precisie en geduld af te ronden. Met meer dan 10 jaar SEO en SEA ervaring is dat ook wel te verwachten. In zijn vrije tijd houdt hij zich graag bezig met zaalvoetballen en vissen. Ameet is ook in de muziekwereld te vinden als DJ!