Wie zijn wij?

InfoTrade is voortgekomen uit de succesvolle marktplaats LeaseTrader waar bedrijven duizenden euro’s kunnen besparen door het overnemen en aanbieden van lopende autoleasecontracten.
LeaseTrader is in 2002 begonnen met een minimaal marketingbudget. Vrijwel uitsluitend door het intensief toepassen van zoekmachinemarketing is dit een zeer succesvolle marktplaats geworden.

Wilbert Philippo, oprichter van InfoTrade en LeaseTrader, heeft een jarenlange achtergrond in Sales- en Marketingmanagement bij diverse Nederlandse en internationale bedrijven. Na de oprichting van LeaseTrader is een specialisatie in internet- en zoekmachinemarketing ontstaan waaruit InfoTrade is voortgekomen.

Door al heel vroeg met Adwords te beginnen (nog voordat het officieel in Nederland geïntroduceerd werd) is een schat aan ervaring opgedaan. Wilbert Philippo was één van de eerste gecertificeerde ‘Google AdWords Specialisten’ in Nederland. Daarnaast is InfoTrade als bedrijf gecertificeerd.
Wil je meer over ons weten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Je kunt bellen naar het nummer 023 540 6085 of vul het contactformulier in. Je mag natuurlijk ook altijd langskomen op ons kantoor!