14 mei 2018

Social Media versus Social Advertising

Social Media is niet meer weg te denken uit ons leven! Als bedrijf heb je uiteraard ook een bedrijfspagina met misschien wel heel veel volgers. Maar je vraagt je af of al die volgers jouw klanten zijn, of slechts goede vrienden en familie die het beste met je voor hebben.

Je hebt ook weleens een promotie gedaan of zelfs een advertentie geplaatst, maar de resultaten waren niet wat je ervan had verwacht. Kortom, je kunt eigenlijk wel wat hulp gebruiken om een resultaatgerichte social media campagne te voeren.

Facebook adverteren

 

Social Adverteren met succes

Social Content zonder advertentie ondersteuning heeft nauwelijks zin.  Zonder een goede campagne blijf je in dezelfde social groep hangen, terwijl je juist wilt groeien. Door middel van social adverteren en een kick ass campagne, zowel op Facebook, Instagram als op LinkedIn ontmoet je virtueel de doelgroep die in vele gevallen ook daadwerkelijk naar jou op zoek is. Het effect van social media door het liken, delen en reageren is ongelofelijk groot, voor je het weet hebben duizenden mensen je gezien en jouw website bezocht.

Op het moment van schrijven is Facebook nog het grootste social media platform met 1,79 miljard actieve gebruikers. Instagram groeit met de dag en telt wereldwijd ongeveer 700 miljoen actieve leden, terwijl van het zakelijke platform LinkedIn ruim 500 miljoen leden gebruik maken.

Met andere woorden; de wereld ligt aan je voeten dus hoog tijd om het met echte, meetbare doelstellingen aan de slag te gaan. Social adverteren heeft een ander, groter en doelgerichter bereik, jij bepaalt wie je wilt bereiken en wij zullen er voor je zijn om te adviseren, de advertenties te maken, plaatsen en volgen.

Doelgroep en doel bepalen

Op Social media adverteren heeft een enorm bereik, zowel lokaal als nationaal en internationaal. Samen bepalen wij de doelgroep en op welk social platform we deze kunnen vinden. Daarmee gaan we aan de slag. Jouw doel zou kunnen zijn:

  • Meer verkopen
  • Leads genereren
  • Stijging in offerte aanvragen
  • Meer volgers
  • Verhogen van bezoekersaantallen op jouw website
  • etc..

Remarketing campagne

Iemand die jouw website heeft bezocht en om de een of andere reden de site weer heeft verlaten, kunnen we via een remarketing campagne weer kennis laten maken met jouw bedrijf. Uiteindelijk wil je dat ze je niet meer vergeten en weer bij jou op bezoek komen. Door middel van banners en social advertenties kun je bezoekers aansporen terug te keren om bijvoorbeeld hun bestelling af te ronden, de offerte aan te vragen en jouw website te bezoeken.

Inzicht in resultaten

Net als jij zijn kunnen wij ook nooit wachten om de resultaten te bekijken en deze delen wij heel graag met jou! Misschien kan er wat aangepast worden, want door het meten van de resultaten is het inzichtelijk welke klanten we hebben bereikt. Uiteraard vieren we wij het succes samen met jou, want dat is nou net waarom wij dit zo’n ontzettend mooi vakgebied vinden.

facebook adverteren

Onze succesverhalen

Wij zijn er ongelofelijk trots op wat we voor onze klanten doen en hebben gedaan. Voor ruim 100 klanten verzorgen wij het Social adverteren en dus ook Facebook, Instagram en LinkedIn adverteren en met succes! We scheppen er niet graag over op, toch delen we graag het succesverhaal van de Bodystore met jullie.

Kosten van Social adverteren

Het bedrag wat jij uit wilt geven, dat bepalen we natuurlijk samen. Wat wel belangrijk is om te weten is dat een campagne haar geld dubbel en dwars terugverdient, mits op de juiste manier ingezet. InfoTrade staat je met raad en daad ter zijde om het allerbeste resultaat neer te zetten. De kosten bepalen wij samen van tevoren, zodat we alleen verrast zullen gaan worden door het positieve resultaat.

Waarmee kunnen wij jou helpen?

Ben je benieuwd of InfoTrade ook wat voor jouw bedrijf kan betekenen wat betreft Social adverteren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en bel naar 023 540 60 85. Heb je liever dat wij contact met jou opnemen? Dan biedt ons contactformulier uitkomst, wij bellen je dan zo snel mogelijk terug.