Geïnteresseerd in het optimaliseren van je Facebook advertentie, omdat je meer uit je campagne wilt halen? Onze specialisten bij InfoTrade zorgen voor duidelijk betere resultaten voor je bedrijf! Advertentie optimalisatie is daarom een must!

Advertentie optimalisatie voor Facebook

Je hebt een campagne opgezet en de advertentie staat al een paar weken uit. Helaas zijn de resultaten niet wat je ervan verwacht had. Er zijn vele factoren waar het aan kan liggen. En daar kun je nou net het verschil mee maken, mits het goed is ingesteld. Zo is het bepalen van het juiste budget voor je advertentie belangrijk. Hoe bereik ik genoeg mensen, zonder dat mijn hele budget in één keer op is? Maar ook wanneer je berichten het beste resultaat binnenhalen. Dat kan op maandagochtend drie keer beter zijn dan op de donderdagmiddag. En dat verschilt weer per bedrijf. En denk aan wie je wilt bereiken. Heb ik de juiste doelgroep ingesteld? Heb ik de mensen bereikt die ik wilde bereiken? Is de placement goed? Bevat het de juiste call-to-action? Kortom, veel om rekening mee te houden dus.

Als dat allemaal is ingesteld, is het handig om alles zo goed mogelijk te testen. Want, je wilt iedereen uit je doelgroep bereiken en de concurrentie een streepje voor zijn. Kijk dus wat goed werkt, wat het beste resultaat oplevert en hoe je je advertentie zo goed mogelijk kunt inzetten. Wij van InfoTrade doen dit graag voor je. Zo voeren wij A/B testen uit en kijken zowel voordat de campagne staat, als daarna, naar relevante factoren en resultaten. En vanuit dat oogpunt, zorgen wij voor een uitstekende advertentie optimalisatie voor jouw Facebook campagne. Daarnaast zijn wij altijd meteen op de hoogte van de nieuwste trends en passen we dat meteen toe op jouw campagnes. Zo zorgen wij ervoor dat je je concurrentie altijd voor blijft!

Case

Vele bedrijven gingen je voor. Benieuwd naar hoe wij dit aanpakken? Lees de case van een van onze klanten ‘BodyStore’ en ondervind hoe wij haar Facebookmarketing hebben geoptimaliseerd.

Interesse gekregen, of wil je meer informatie? Bel ons gerust op 023 540 6085 of stuur een bericht via het contactformulier.