12 juni 2017

Facebook richt zich steeds meer op video. Videocontent is een vernieuwde manier om nog meer aandacht te trekken van de mensen die je wilt bereiken. Deze manier van content sharing laat je verhalen vertellen die zowel een persoonlijke touch hebben als een sociaal aspect en daarbij authentiek zijn. Tijdens de jaarlijkse videoconferentie VidCon heeft Facebook bekendgemaakt dat het dit jaar een nieuwe app uitbrengt, die speciaal is gericht op videomaker. Het platform voor videomakers zal een update zijn van de app Facebook Mentions.

De focus verandert

De focus van Facebook is de laatste jaren vooral gelegd op het video aspect. Dit platform is tegenwoordig meer dan alleen berichten van vrienden te bekijken. Ook filmpjes die vaak grappig of interessant zijn, worden vaak gekeken op Facebook. Met deze nieuwe ontwikkeling wilt Facebook zich positioneren als dé online platform voor ook video sharing. Zo proberen ze Youtube buiten spel te zetten en de videomakers naar zichzelf toe te trekken.

InfoTrade houdt alle ontwikkelingen in de gaten en speelt daar goed op in, om het beste te bieden voor jouw bedrijf en alle digital marketing mogelijkheden.

Wist je dat wij een video kunnen maken voor jou om op Youtube of Facebook te adverteren? Bel ons gerust voor meer informatie op 023 540 60 85.