Uw campagne succesvol uitbesteed omdat InfoTrade alleen maar AdWords doet!
 • Raet
 • Dununba
 • LeaseTrader
 • Prive
 • Footballplus
 • Hullshof
 • Vlieger
 • Eurosolar
 • Multizaag
 • Raad voor Rechtsbijstand
 • Reed Business event
 • Tafelzeil Online
 • Buffalo
 • Startofferte

Onze klanten

Wij hebben een zeer divers klantenbestand, dat zich momenteel sterk uitbreidt. Wij kunnen u niet al onze klanten  laten zien. Hieronder ziet u dan ook een selectie van klanten en projecten.Reed Business Events (reedbusinessevents.nl)

Reed Business Events (voorheen Elsevier Congressen) is een van Nederlands grootste en meest toonaangevende ontwikkelaars van congressen, events en andere bijeenkomsten. De expertise van Reed Business Events staat garant voor drukbezochte en hooggewaardeerde congressen, studiedagen, praktijkdagen en cursussen. Duizenden deelnemers spijkeren jaarlijks hun expertise bij op hét trefpunt van kennis- en informatieoverdracht. De events van Reed Business Events vallen in de volgende vier categorieën: HR/P&O, Salaris, OR en Flex.

InfoTrade zorgt ervoor dat alle events van Reed Business Events gevonden kunnen worden via de zoekmachine van Google en op relevante websites. Daarnaast wordt er voor vrijwel elk event gebruik gemaakt van targeting op unieke gebruikers m.b.v. Remarketing en Interest Based Advertising. Per event wordt er m.b.v. banners en tekstadvertenties getarget op de website van het specifieke event om zo inschrijvingen te genereren. Enkele van deze websites zijn: www.hranalytics.nl, www.veranderkunde.nl, www.penocongres.nl, www.flexcongres.nl, www.orcongressen.nl en www.gripopjevermogen.nl


PriveWeekblad Privé (telegraaf.nl/prive)

Weekblad Privé is het grootste tijdschrift van de Telegraaf Media Groep. Het doel van de samenwerking is om via Google AdWords advertising zo laag mogelijke kosten per nieuwe abonnee-aanvraag te realiseren. En dan vooral in vergelijking met de andere middelen die momenteel worden ingezet ten behoeve van de abonneewerving.


Raet (raet.nl)

Raet is een kennisintensieve IT-dienstverlener op het gebied van HR en payroll.  Raet verwerkt maandelijks meer dan twee miljoen salarisberekeningen en een miljoen pensioen- en uitkeringberekeningen. Bij Raet werken ongeveer 900 mensen die in totaal ruim 12.500 organisaties rechtstreeks bedienen. Raet is in Nederland dé marktleider en wil dat blijven. Dit is mogelijk door te kijken naar de ontwikkelingen in en (toekomstige) behoeften van de markt. InfoTrade helpt Raet al jaren bij het vindbaar blijven op internet en bij het vinden van nieuwe potentiële klanten. Dit doen we in de zoekmachine van Google, op relevante websites en op specifiek mobiele apparaten. Vooral dit laatste is erg succesvol gebleken in een zeer competitieve markt.


BuffaloBuffalo (buffalo.nl)
Buffalo biedt een ruim assortiment aan voetbaltafels, darts, trampolines, biljarts, tafeltennistafels, sport- en fitnesapparatuur. Buffalo was zelf al op een professionele manier bezig met Google AdWords. Toch waren zij overtuigd van de meerwaarde van een gespecialiseerd bureau. InfoTrade optimaliseert de campagnes van Buffalo maandelijks om meer rendement te realiseren.


Multizaag (multizaag.nl)

Bij Multizaag vindt u een ruim assortiment zaagjes die passen op én geschikt zijn voor de Fein™ MultiMaster en de Fein™ SuperCut machines, maar veel goedkoper dan het origineel! InfoTrade is verantwoordelijk voor de opzet en optimalisatie van de AdWords Campagnes van Multizaag. Het betreft een Europese uitrol met de nadruk Nederland, Frankrijk en Duitsland.Tafelzeil Online (tafelzeilonline.com)

TafelzeilOnline.com is één van de snelst groeiende webwinkels op het gebied van plastic tafelbekleding. Sinds de start in 2010 heeft Tafelzeil Online een enorme groei meegemaakt. Van garageproject tot een goedlopend bedrijfje met meer dan 100 orders per week. InfoTrade heeft voor tafelzeil een herstructurering van het AdWords account doorgevoerd. Met de nieuwe indeling zijn de budgetten beter te beheren en is duidelijk inzichtelijk hoe de campagnes presteren. Daarnaast optimaliseert InfoTrade maandelijks de Google AdWords campagnes.Startofferte

StartOfferte.nl (startofferte.nl)

Op de websites van StartOfferte.nl kan een consument eenvoudig en snel meerdere offertes tegelijk aanvragen bij vloerleveranciers, webdesigners, boekhouders, loodgieters, hoveniers, schilders, kantoorinrichters, verhuizers en nog veel meer. Bij deze aanvraag kan de consument zelfs foto’s toevoegen voor een nog betere aanvraag en offerte. InfoTrade optimaliseert en beheert de AdWords campagnes voor de verschillende diensten en producten waar offertes voor aangevraagd kunnen worden. In een zeer competitieve markt (bestaande uit offertesites, vergelijkingssites en de leveranciers zelf) is het een mooie uitdaging om de kosten per offerteaanvraag zo laag mogelijk te houden.Tonecontrol (tonecontrol.nl)

DJ shop ToneControl.nl is er om DJ's te helpen. Al ruim 9 jaar in Nederland en sinds half 2008 ook in België. Wij verzorgen de Google AdWords optimalisatie van de zeer uitgebreide en gespecialiseerde webwinkel van ToneControl. VliegerVlieger (vliegerbv.nl)

Ontstaan uit bekende Amsterdamse papier- en kantoorhandel J. Vlieger. Momenteel
één van de grootste en bekendste kartonnen koker producenten in Nederland. Via de webwinkel verzendkokers.nl levert Vlieger allerlei koker oplossingen met name voor de zakelijke markt. Wij verzorgen voor Vlieger de optimalisatie van de AdWords campagne.Bascom Camera's (bewakingscamera.nl)

Bascom Camera's verkoopt via de .nl en de .be websites een groot assortiment kwalitatieve bewakingscamera’s. Deze camera’s kunnen zelf worden geïnstalleerd of dit kan worden gedaan door Bascom. Wij optimaliseren al jaren succesvol de AdWords accounts, rapporteren en analyseren o.b.v. Google Analytics (website statistieken) en levereren hiermee een belangrijke bijdrage aan de omzet.


 

Footballplus (footballplus.nl)

Moderne webwinkel van ondernemer met 3 fysieke sportwinkels in het zuiden van het land. In de webwinkel wordt de ervaring van 30 medewerkers gecombineerd met bestel gemak en een concurrerende prijs. Wij optimaliseren de AdWords campagne en hebben verder o.a. gezorgd voor een koppeling van Google Shopping en Google AdWords.Heerebout advocatuur (heerebout-advocatuur.nl)

Wat doe je als je je als advocaat in een nieuwe plaats gaat vestigen? Zorgen dat je lokaal gevonden wordt. Door te werken met geografisch ingestelde campagnes wordt het kantoor vertoond bij iedere relevante zoekopdracht in de regio. Zo was dit kantoor in de afgelopen 5 jaar in staat om snel een gevestigde naam in de regio te worden.

Hulshoff (hulshoff.nl)

Hulshoff is een familiebedrijf met meer dan 150 medewerkers en bestaat al sinds 1935. Wij optimaliseren de AdWords campagnes waarmee Hulshoff haar diensten zoals archiefbeheer, projectbeheer en digitalisering onder de aandacht brengt. Voor Hulshoff maken wij onder andere gebruik van Interest Based Advertising.


Nieuweautokopen (nieuweautokopen.nl)

De grootste webwinkel van Nederland voor het kopen van een nieuwe auto. Vanaf de start van Nieuweautokopen.nl in 2009 tot vandaag doen wij de AdWords campagnes en Analytics configuratie en rapportages van de site en alle dochter websites.Raad voor Rechtsbijstand (rvr.org)

De Raad voor Rechtsbijstand (semi-overheid) regelt de gesubsidieerde mediation of rechtsbijstand. De websites Rechtwijzer.nl en Echtscheidingsplan.nl bieden eerst een deskundig advies. Wij zorgen ervoor dat mensen op zoek naar naar hulp de weg naar deze websites makkelijk kunnen vinden.


Logo: LeaseTrader

LeaseTrader (leasetrader.nl)

LeaseTrader is de grootste marktplaats op internet voor het aanbieden en overnemen van (auto) lease contracten. Door optimaal gebruik te maken van advertenties bij Google in combinatie met optimalisatie van de website verkrijgt de website inmiddels duizenden bezoekers per maand die binnen haar doelgroep vallen.


 


Vacature online marketing consultant


Vraag een gratis review van uw Google AdWords campagnes aan.

Waarom InfoTrade?

✔ Volledige AdWords specialisatie
✔ Transparant en eerlijk
✔ Ervaring sinds 2004
✔ Ervaring met Internationale AdWords campagnes

NieuwsKijk op onze blog voor de laatste nieuwtjes omtrent Google AdWords of volg ons op onderstaande social media.